Paikallistapaaminen 9.11.2019

01. 11. 2019

Ilolla ilmoitamme seuraavan paikallistapaamisemme päivämäärän! Olemme siis yhdistäneet voimamme Viestilaitemuseon Tukiyhdistyksen kanssa ja saaneet uudeksi tapaamispaikaksi radioalan todellisen monitoimikeskuksen lähes toiminta-alueemme keskipisteestä, Petäjävedeltä! Kutsumme kaikki radioharrastajat sankoin joukoin Petäjäveden Radio- ja Puhelinmuseolle (Heinämäentie 58, 41900 Petäjävesi) launtaina 9.11. museotalkoiden ja leppoisan yhdessäolon merkeissä. Perinteisesti nämä talkoopäivät on aloiteltu yleensä puoli kymmenen maissa ja radioaiheista ohjelmaa on riittänyt neljän kieppeille, mutta myöhemminkin voi saapua ja aiemmin poistua omien menojen mukaan. Talkooväelle talo tarjoaa palastakin, jotta jaksaa painaa.

Heinämäessä pääsee talkoopuuhastelun ohessa tutustumaan museon mittaviin kokoelmiin (nelisentuhatta esinettä), täydentämään omia varaosatarpeitaan ja tekemään edullisia löytöjä myyntivaraston kautta kulkiessa. Monitoimikeskuksessa toimii museon ja myyntipuolen ohella radioamatööriasema OG6M (myös DX-kuuntelukäytössä).
Tapaamisia pyritään pitämään jatkossakin lauantaisin.


Syys- ja talvikauden talkoo-ohjelmassa on mm. seuraavaa:

Rullaverhojen asentaminen L-rakennukseen (SRHS:n myyntivarastoon, kuvassa , esineistön suojaamiseksi petolliselta päivänvalolta)

L-rakennuksen 5-huoneeseen myyntihyllyjen rakentaminen (L-rakennuksen inventointi on edennyt kohtuullisen hyvin ja tavaraa voi alkaa pian hyllyttämäänkin)

Esineiden kuvaamista ja luettelointia

Tilaustavaran etsimistä ja lajittelua ym ym

Sekä tietysti mukavaa yhdessäoloa! Tervetuloa!!


Tapaamisista tiedotetaan myös Radioaktiivisten vilkkaan WhatsApp-ryhmän kautta. Ryhmä ja toimintamme on avointa kaikille radioharrastemielisille kerhoon ja maantieteelliseen sijaintiin katsomatta, vaikka toimintamme painotus onkin Sisä-Suomessa. Toimintaan mukaan pääsemiseksi riittää paikalle ilmaantuminen. Mikäli haluat WhatsApp-rinkiin mukaan tai sinulla on muita kysymyksiä, voit lähestyä allekirjoittanutta osoitteella "nimimerkki"@sdxl.fi.
73 JMN
0 Kommenttia

Add a Comment

Radioaktiivinen Blogi

Tiedotustoimintaamme ja muutakin sekalaista DX-Kuunteluun ja radioharrastamiseen liittyvää.

Olemme myös SoMessa!

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta...

Facebook