Paikallistoimintaa Sisä-Suomessa 23.10.2019

21. 10. 2019

Tervehdys, aivan liian pitkä tauko paikallistapaamisissa on katkeamassa tulevana keskiviikkona!

Olemme yhdistäneet voimamme ja saaneet uudeksi tapaamispaikaksi radioalan todellisen monitoimikeskuksen lähes toiminta-alueemme keskipisteestä, Petäjävedeltä! Kutsumme siis radioharrastajat sankoin joukoin Petäjäveden Radio- ja Puhelinmuseolle (Heinämäentie 58, 41900 Petäjävesi) keskiviikkona 23.10. museotalkoiden ja leppoisan yhdessäolon merkeissä. Perinteisesti nämä talkoopäivät on aloiteltu yleensä puoli kymmenen maissa ja radioaiheista ohjelmaa on riittänyt neljän kieppeille, mutta myöhemminkin voi saapua ja aiemmin poistua omien menojen mukaan. Talkooväelle talo tarjoaa palastakin, jotta jaksaa painaa.


Heinämäessä pääsee talkoopuuhastelun ohessa tutustumaan museon mittaviin kokoelmiin (nelisentuhatta esinettä), täydentämään omia varaosatarpeitaan ja tekemään edullisia löytöjä myyntivaraston kautta kulkiessa. Monitoimikeskuksessa toimii museon ja myyntipuolen ohella radioamatööriasema OG6M (myös DX-kuuntelukäytössä).

Tapaamisia pyritään pitämään jatkossa lauantaisin, mutta tällä kertaa päällekkäisyyksien vuoksi teemme poikkeuksen keskiviikkoon.

Syys- ja talvikauden talkoo-ohjelmassa on mm. seuraavaa:
Rullaverhojen asentaminen L-rakennukseen (SRHS:n myyntivarastoon, esineistön suojaamiseksi petolliselta päivänvalolta)
ASA-näyttelyn uudistaminen (uusia näytteille laitettavia koneita on kertynyt ja olemassa olevaa on tarpeen tiivistää, voi olla tarpeen rakentaa tasoja ASA-nurkkaukseen)
L-rakennuksen 2 ja 5-huoneeseen myyntihyllyjen rakentaminen (L-rakennuksen inventointi on edennyt kohtuullisen hyvin ja tavaraa voi alkaa pian hyllyttämäänkin)
Esineiden kuvaamista ja luettelointia Navetalla tai museon tiloissa sään mukaan
Tilaustavaran etsimistä ja lajittelua ym ym
Sekä tietysti mukavaa yhdessäoloa! Tervetuloa!!

Tapaamisista tiedotetaan myös Radioaktiivisten vilkkaan WhatsApp-ryhmän kautta. Ryhmä ja toimintamme on avointa kaikille radioharrastemielisille kerhoon ja maantieteelliseen sijaintiin katsomatta, vaikka toimintamme painotus onkin Sisä-Suomessa. Toimintaan mukaan pääsemiseksi riittää paikalle ilmaantuminen. Mikäli haluat WhatsApp-rinkiin mukaan tai sinulla on muita kysymyksiä, voit lähestyä allekirjoittanutta osoitteella "nimimerkki"@sdxl.fi. 
73 JMN
0 Kommenttia

Add a Comment

Radioaktiivinen Blogi

Tiedotustoimintaamme ja muutakin sekalaista DX-Kuunteluun ja radioharrastamiseen liittyvää.

Olemme myös SoMessa!

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta...

Facebook Instagram